Knust kartoffel med Philadelphia og bacon
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 20 '
4

Ingredienser

  • 500 g kartofler, kogte
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g smør
  • salt og peber
  • 200 g bacon i tern (færdig tilberedt)
  • 200 g Philadelphia Hvidløg & Urter
  • frisk basilikum til pynt (valgfrit)

Fremgangsmåde

  • Indstil ovnen til 225 °C.
  • Knus de kogte kartofler med en gaffel på et ovnfast fad.
  • Smelt smøret, og pres et fed hvidløg ned i. Pensle kartoffelen med hvidløgssmør og krydre med lidt flagsalt og sort peber.
  • Drys med bacontern og gratinere det i ovnen, i 10-15 minutter, eller indtil alt har en fin farve.
  • Kom Philadelphia på inden serviering og pynt med noget frisk basilikum.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2246,8 kj
kcal 536,5 kcal
Fedt 43,5 g
Kulhydrater 24,6 g
Protein 14,7 g
Fibre 3,1 g