Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Mango & hindbær cheesecake
Forberedelse
 20 '
Total tid
 200 '
12
Ingredienser
150 g
digestive
kiks
125 g
smør
525 g
Philadelphia Original
3 dl
yoghurt
0.5
vaniljestang
1
citron
1
knivspids
salt
6 blade
husblas
1 dl
sukker
1.5 dl
vand
1
mango
70 g
moset
mango
friske
mynteblade
hindbær
Fremgangsmåde
Læg digestive
kiksene
i en frysepose og smuldr dem med en kagerulle eller med hænderne.
Smelt
smørret
, bland det med
kikse
smulderet og tryk massen ned i en firkantet form beklædt med bagepapir (ø 26 cm).
Pisk
Philadelphia
sammen med
yoghurt
og
citronsaft
.
Læg
husblassen
i 1½ dl koldt
vand
i 10 minutter. Tilsæt
sukkeret
og varm imens du rører rundt til
husblassen
og
sukkeret
er opløst. Rør det hurtigt ind i
Philadelphia
cremen.
Flæk
vaniljestangen
på langs og skrab kornene ud med en lille spids kniv. Bland
vanilje
kornene med
Philadelphia
blandingen,
yoghurt
,
citron
saften og et nip
salt
.
Hæl cremen i formen; lad stå koldt i mindst 3 timer. Inden du serverer, pyntes kagen med moset
mango
, frisk
mango
,
hindbær
og
mynteblade
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1536,8 kj
kcal
367,0 kcal
Fedt
20,1 g
Kulhydrater
27,6 g
Protein
20,3 g
Måske kan du
også lide
Philadelphia smøreost med vaniljesyltede havtorn
Risalamande Cheesecake
Oreo cheesecake
Se alle opskrifter