Mini Frugt Cup Cakes
No Video
  • Forberedelse 15 '
  • Total tid 30 '
12

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 125 g rørsukker
  • 2 medium æg
  • 125 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk mælk
  • 160 g Philadelphia Original
  • 40 g flormelis
  • 200 g blandet frisk frugt, f.eks. blåbær, ribs eller hindbær

Fremgangsmåde

  • Varm ovnen til 180 grader.
  • Pisk smør og rørsukker sammen indtil let og luftig konsistens. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland forsigtigt mel, bagepulver og mælk i dejen.
  • Med en ske, fyld dejen i muffinforme – fyld kun ca. halvdelen af formen. Bag i 12-15 minutter indtil kagerne er gyldne. Lad afkøle.
  • Lav glasur af Philadelphia osten blandet med flormelis. Når muffins er afkølet helt, smør glasuren over kagerne og dekorér med frisk frugt.

TipsTip

  • Dejen kan give op til 24 mini cup cakes eller 12 almindelige cup cakes afhængig af muffinformenes størrelse. De størrere cup cakes behøver blot et par minutter længere i ovnen.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion