Minigulerods­kage
No Video
  • Forberedelse 15 '
  • Total tid 15 '
14

Ingredienser

  • 200 g sigtet hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 225 g revet gulerødder
  • 2 dl olie (solsikke- eller jordnøddeolie)
  • 100 g brunt sukker (eller brun farin)
  • 50 g rosiner
  • 4 stk. æg
  • 200 g Philadelphia Original (stuetemperatur)
  • 100 g sukker
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 spsk citronskal (revet)
  • 85 g pecannødder (hakket)

Fremgangsmåde

  • Sigt mel, bagepulver og kanel i en stor skål.
  • Skræl og riv gulerødderne groft. Pisk æggene let. Bland gulerødder og de piskede æg med melblandingen. Tilsæt rosiner, brunt sukker og olie. Rør rundt til det hele er godt blandet.
  • Brug en ske til at hælde dejen i muffinforme. Bages ved 180°C i 20-25 minutter.
  • Afkøles på en rist.
  • Pisk Philadelphia, sukker, citronsaft og –skal til en jævn blanding. Læg blandingen på de afkølede muffins.
  • Hak pecannødderne groft, og strø dem over muffinglasuren.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1524,3 kj
kcal 364,0 kcal
Fedt 25,0 g
Kulhydrater 31,0 g
Protein 5,0 g