Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Minigulerodskage
Forberedelse
 15 '
Total tid
 15 '
14
Ingredienser
200 g
sigtet
hvedemel
1 tsk
bagepulver
1 tsk
kanel
225 g
revet
gulerødder
2 dl
olie
(solsikke- eller jordnøddeolie)
100 g
brunt
sukker
(eller brun farin)
50 g
rosiner
4 stk.
æg
200 g
Philadelphia Original
(stuetemperatur)
100 g
sukker
2 tsk
citronsaft
1 spsk
citronskal
(revet)
85 g
pecannødder
(hakket)
Fremgangsmåde
Sigt
mel
,
bagepulver
og
kanel
i en stor skål.
Skræl og riv
gulerødderne
groft. Pisk
æggene
let. Bland
gulerødder
og de piskede
æg
med melblandingen. Tilsæt
rosiner
, brunt
sukker
og
olie
. Rør rundt til det hele er godt blandet.
Brug en ske til at hælde dejen i muffinforme. Bages ved 180°C i 20-25 minutter.
Afkøles på en rist.
Pisk
Philadelphia
,
sukker
,
citronsaft
og –skal til en jævn blanding. Læg blandingen på de afkølede muffins.
Hak
pecannødderne
groft, og strø dem over muffinglasuren.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1524,3 kj
kcal
364,0 kcal
Fedt
25,0 g
Kulhydrater
31,0 g
Protein
5,0 g
Måske kan du
også lide
Mango-smoothie med ingefær
Lækker urtemad
Sund avocadomad
Se alle opskrifter