New York Cheesecake
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 80 '
10

Ingredienser

  • BUND
  • 150 g LU Digestive-kiks
  • 3 spsk sukker
  • 75 g smør
  • FYLD
  • 600 g Philadelphia Original
  • 1.25 dl sukker
  • 1.5 spsk hvedemel
  • 1 spsk vanillesukker
  • 1.5 dl creme fraiche
  • 4 stk æg
  • PYNT
  • 1 dl sukker
  • 0.5 dl vand
  • 2 breve husblas
  • 350 g kirsebær, udkernede

Fremgangsmåde

  • Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med sukker og de smuldrede kiks og tryk blandingen ud i bunden af en springform.
  • Bag bunden i 10 minutter ved 200 ˚C.
  • Lad bunden køle af.
  • Pisk Philadelphia med sukker, mel og vanillesukker. Tilsæt creme fraiche og pisk igen. Til sidst tilsættes æggene et ad gangen.
  • Hæld blandingen i formen og bag i ca. 40 minutter ved 175 ˚C.
  • Lad bunden køle af.
  • Læg husblas i blød i koldt vand.
  • Kog sukker og vand op i en gryde. Knug husblassen fri for vand og tilsæt det til sukkerlagen.
  • Tilsæt kirsebær og hæld blandingen på cheesecaken. Start med bærrene og derefter lagen.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1855,1 kj
kcal 443,0 kcal
Fedt 32,0 g
Kulhydrater 31,1 g
Protein 8,1 g