Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
New York Cheesecake
Forberedelse
 30 '
Total tid
 80 '
10
Ingredienser
BUND
150 g
LU Digestive-kiks
3 spsk
sukker
75 g
smør
FYLD
600 g
Philadelphia Original
1.25 dl
sukker
1.5 spsk
hvedemel
1 spsk
vanillesukker
1.5 dl
creme fraiche
4 stk
æg
PYNT
1 dl
sukker
0.5 dl
vand
2
breve
husblas
350 g
kirsebær
, udkernede
Fremgangsmåde
Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
Smelt smørret, bland det med sukker og de smuldrede kiks og tryk blandingen ud i bunden af en springform.
Bag bunden i 10 minutter ved 200 ˚C.
Lad bunden køle af.
Pisk Philadelphia med sukker, mel og vanillesukker. Tilsæt creme fraiche og pisk igen. Til sidst tilsættes æggene et ad gangen.
Hæld blandingen i formen og bag i ca. 40 minutter ved 175 ˚C.
Lad bunden køle af.
Læg husblas i blød i koldt vand.
Kog sukker og vand op i en gryde. Knug husblassen fri for vand og tilsæt det til sukkerlagen.
Tilsæt kirsebær og hæld blandingen på cheesecaken. Start med bærrene og derefter lagen.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1855,1 kj
kcal
443,0 kcal
Fedt
32,0 g
Kulhydrater
31,1 g
Protein
8,1 g
Måske kan du
også lide
Kold agurke-salsa-sauce
Pistaciemousse med chokoladedyppede jordbær
Gulerodskage
Se alle opskrifter