North Carolina-style Cole slaw
No Video
  • Forberedelse 70 '
  • Total tid 70 '
4

Ingredienser

  • 4 bagels
  • 300 g Philadelphia Classic
  • 400 g ovnstegt kalkun, tyndt skåret
  • 4 dl. kål, tyndt skåret
  • 0.5 dl. æblecidereddike
  • 2 dl. ketchup
  • tabasco, salt og peber til tilsmagning

Fremgangsmåde

  • Put den tyndt skårne kål i en skål. Tilsæt salt, peber og æblecidereddike og bland godt i 2 min. Dæk skålen med madfilm og lad den stå og trække en time uden køl. Efter en time hældes overskydende væske fra kålen og den tilsmages med ketchup og Tabasco.
  • Skær bagelen over og rist både top og bund. Smør godt med Philadelphia på begge sider. Fordel kalkun og top med coleslaw.

TipsTip

  • Coleslawen kan med fordel tilberedes op til 3 dage i forvejen og opbevares på køl.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2389,0 kj
kcal 570,5 kcal
Fedt 18,7 g
Kulhydrater 62,0 g
Protein 35,9 g
Fibre 5,4 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.