Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Pannacotta med bær og biscotti
Forberedelse
 20 '
Total tid
 170 '
10
Ingredienser
4 dl
fløde
400 g
Philadelphia Original
80 g
sukker
2.5
blad
gelatine
, lagt i blød
1 stk
delt
vaniljestang
friske
bær
biscotti
eller andre mandeltvebakker
Fremgangsmåde
Kog fløde, sukker og vanilje sammen.
Tag af varmen, tilsæt opvredet gelatine, og pisk derefter Philadelphia i.
Si blandingen, fordel i 10 skåle eller glas, og stil på køl i 2-3 timer.
Servér med friske bær og biscotti.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1701,8 kj
kcal
406,4 kcal
Fedt
32,0 g
Kulhydrater
23,4 g
Protein
6,0 g
Måske kan du
også lide
Oreo Cheesecake
Citron- og limecheesecake
Kylling Pomodoro
Se alle opskrifter