Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Pasta med røget laks og citron
Forberedelse
 5 '
Total tid
 20 '
4
Ingredienser
250 g
tagliatelle
200 g
Philadelphia Light
2 spsk
letmælk
0.5 stk
citron
(det er kun saften, der skal bruges)
125 g
røget laks
i tynde skiver
200 g
sukkerærter
(kogte)
friskkværnet
sort peber
efter smag
Fremgangsmåde
Kog
pastaen
som anvist på pakken.
Læg halvdelen af
Philadelphia
-osten i en gryde med
mælk
og
citronsaft
. Omrøres ved svag varme, til osten er smeltet.
Hæld vandet fra den færdigkogte
pasta
og tilsæt saucen. Bland sammen til
Philadelphia
-saucen er tyk og dækker
pastaen
.
Serveres sammen med den
røgede laks
,
sukkerærterne
og friskkværnet
sort peber
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1419,5 kj
kcal
339,0 kcal
Fedt
11,0 g
Kulhydrater
40,0 g
Protein
22,0 g
Måske kan du
også lide
Spøgelser
Flagermus
Cæsar-style
Se alle opskrifter