Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Spaghetti carbonara
Forberedelse
 10 '
Total tid
 25 '
6
Ingredienser
600 g
spaghetti
6 skiver
bacon
180 g
Philadelphia Light
2 stk.
æggeblommer
3 stilke
bredbladet
persille
(kan udelades)
300 ml
grønsagsbouillon
revet
parmesanost
til pynt
friskkværnet
sort peber
efter smag
Fremgangsmåde
Kog
pastaen
som anvist på pakken.
Skær
baconen
i strimler, og steg den i en stor stegepande, mens Skær
baconen
i strimler, og steg den i en stor stegepande, mens
pastaen
koger. Tilsæt
grøntsagsbouillonen
, og lad det simre i nogen minutter, til væsken er halveret.
Pisk
Philadelphia
og
æggeblommer
sammen i en skål.
Hæld vandet fra
pastaen
, når den er kogt, og hæld
pastaen
tilbage i gryden.
Tilsæt
baconen
og
Philadelphia
og ægblandingen, og rør til alt er godt blandet.
Fordel retten på 6 tallerkener, og strø
persille
og
parmesan
over. Tilsæt friskkværnet
peber
efter smag.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2005,8 kj
kcal
479,0 kcal
Fedt
10,0 g
Kulhydrater
74,0 g
Protein
23,0 g
Måske kan du
også lide
Vaniljesauce
Kold agurke-salsa-sauce
Pistaciemousse med chokoladedyppede jordbær
Se alle opskrifter