Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Tomat suppe
Forberedelse
 10 '
Total tid
 35 '
10
Ingredienser
5 tsk
olivenolie
250 g
løg
2.5 fed
hvidløg
5 tsk
tomatpuré
1.125 l
varm
grønsagsfond
10 spsk
Philadelphia Light
(rørt op)
2 kg.
hakket flået
tomater
1.25 tsk
sukker
Frisk kværnet sort
peber
. Basilikums blade til pynt.
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg finthakkes, sauteres i olivenolie til løgene bliver bløde. (uden at tage farve)
Tilsæt tomatpure og hakket flåede tomater. Koges ca 4-5 min under omrøring.
Tilsæt grønsagsfond. Suppen simrer i ca 4-5 min til væsken er reduceret lidt. Gryden trækkes til side.
Suppen blendes. Og tilsmages med sukker, salt og frisk kværnet sort peber.
Tilsæt en skefuld Philadelphia og pynt af med basilikumsblad.
Tips
Tip
Philadelphia en kan tilsættes frisk hakket basilikum, enden den kommes i suppen. Derved får man mere basilikums smag. Man kan også bruge timian, det passer godt sammen med tomat.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
674,2 kj
kcal
161,0 kcal
Fedt
14,0 g
Kulhydrater
9,0 g
Protein
8,0 g
Måske kan du
også lide
Cookiebrud
Classic New York-style
Cheesecake med Popcorn
Se alle opskrifter