Vegetar Philadelphia frittata
Loading the player...
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 25 '
6

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 squash
  • 100 g svampe (f.eks. champignon)
  • 80 g spinatblade
  • 6 æg
  • 120 g Philadelphia Original
  • blandede krydderurter
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pisk æg, Philadelphia, salt og peber sammen i en skål.
  • Skær løg, peberfrugt, svampe og squash i mindre tern.
  • Varm olivenolie i en stor pande og svits grøntsagerne til de er bløde. Tilsæt spinat og vend rundt.
  • Tilsæt ægge-og Philadelphia blandingen. Rør forsigtigt så massen fordeles jævnt i panden.
  • Skrue ned for varmen og steg i ca. 4-5 minutter. Vend nu frittataen og steg i yderligere 5 minutter.
  • Lad frittataen køle ned i panden i 5 minutter. Skær den i 6 stykker, som hver pyntes med Philadelphia klatter.

TipsTip

  • Har du kød- eller kyllingrester i køleskabet, kan du anvende disse i frittataen.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 824,3 kj
kcal 196,8 kcal
Fedt 15,9 g
Kulhydrater 4,2 g
Protein 9,5 g
heraf mættet fedt 10,2 g
Natrium 0,5 g
Fibre 1,5 g
heraf sukkerarter 3,6 g