Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
White Chocolate Christmas Cheesecake
Forberedelse
 30 '
Total tid
 450 '
12
Ingredienser
Bund:
300 g
Oreo crumble
eller knuste Oreo-kiks
120 g
smør
2 spsk
kakaopulver
1
nip
salt
Cheesecake fyld:
300 g
Marabou Hvid
chokolade
800 g
Philadelphia Original
200 g
kondenseret mælk
2 tsk
vaniljepasta
el. vaniljesukker
2 tsk
majsstivelse
(Maizena)
150 g
sukker
4 hele
æg
+ 2 æggeblommer
150 g
fløde
Creme:
300 g
Philadelphia Original
2.5 dl
fløde
200 g
Marabou Hvid
chokolade
Pynt/topping:
pebermynte
-stokke
friske eller syltede amarena
kirsebær
Fremgangsmåde
Bund:
Tænd ovnen på 160 °C grader alm ovn og stil en bageplade ind i bunden af ovnen.
Smelt
smørret
og kør det i en food processor sammen med
Oreo crumble
,
kakaopulver
og
salt
til det er helt blandet sammen.
Tryk massen ud i bunden af en spring form på 22-26 cm i diameter, beklædt med bagepapir i bunden. Bag bunden i ovnen ca. 7-8 minutter.
Cheesecake fyld:
Smelt
chokoladen
over et vandbad.
Pisk
Philadelphia
sammen med
kondenseret mælk
,
vaniljepasta
,
sukker
og
majsstivelse
i 1 minut. Tilsæt 1
æg
af gan gen, og pisk det hurtigt sammen, før du tilsætter det næste. Tilsæt begge
æggeblommer
sammen med
piskefløde
og den
hvide chokolade
, og det piskes hurtigt sammen.
Skær en høj og bred strimmel af dit bagepapir, og læg det rundt langs indersiden af din springform. Hæld hele flødeostemassen op i springformen, og bag den på en rist midt i ovnen v. 160 °C grader alm ovn i ca. 60-65 minutter. Hæld nu en liter vand direkte ned i den varme bageplade i ovnen, og luk ovnen hurtigt. Dampen er med til at cheesecaken bages mere jævnt og man undgår den revner.
Efter ca. 60 minutter, slukkes ovnen, og kagen står 60 minutter på eftervarmen. Sæt nu kagen på køl i minimum 5 timer, gerne natten over.
Creme:
Smelt
chokoladen
langsomt over et vandbad, og lad det stå og køle lidt af. Pisk
fløden
til letpisket flødeskum.
I en ny skål, piskes
Philadelphia
og den
hvide chokolade
tilsættes mens der piskes. Vend nu forsigtigt flødeskummen i, og cremen er klar. Sæt den på køl, indtil den skal oven på kagen.
Pynt med creme, friske/syltede
kirsebær
og
pebermynte-stokke
. Glædelig jul!
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
3544,8 kj
kcal
846,5 kcal
Fedt
57,1 g
Kulhydrater
69,6 g
Protein
13,6 g
Fibre
0,9 g
Måske kan du
også lide
Cremet Risotto med Philadelphia Trøffel
Pizza Blanco med Philadelphia Trøffel og Champignon
Cremet spaghetti-og kyllingegryde med Philadelphia
Se alle opskrifter