Aspargessauce
No Video
  • Total tid 35 '
10

Ingredienser

  • 8 dl hønsefond
  • 340 g Philadelphia Original
  • 3 bdt. grønne eller hvide asparges

Fremgangsmåde

  • Skyl og rens aspargesene. Hvis du bruger grønne asparges – knæk enden af og blancher. Hvis du bruger hvide asparges – skræl dem og knæk bunden af. Hvide asparges koges 5-6 minutter i hønsefonden og tages op.
  • Kog hønsefond op og tilsæt Philadelphia. Lad den smelte under omrøring.
  • Tilsæt udskårne grønne asparges og lad dem simre med i 2-3 minutter. Hvis du bruger hvide asparges (udskåret), tilsættes de saucen og varmer med i 1-2 minutter.
  • Smag til med salt og peber.
  • Der kan sagtens bruges både hvide og grønne asparges i saucen, det giver et flot farvespil.
  • Uden for aspargessæsonen bruges asparges på dåse. Brug halv aspargesvand og halv hønsefond.

TipsTip

  • Saucen passer godt til fjerkræ, pocheret æg, fisk, kogt sprængt kød, eller til en pastaret.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 967,3 kj
kcal 231,0 kcal
Fedt 16,9 g
Protein 9,4 g
heraf mættet fedt 9,8 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.