Bananbrød med Philadelphia
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 100 '
12

Ingredienser

  • 4 bananer(modne eller overmodne)
  • 100 g smørstuetemperatur
  • 1.5 dl farin sukker
  • 2 æg
  • 2.5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 0.25 tsk salt
  • 0.5 tsk kanel
  • 200 g Philadelphia Original
  • 100 g valnødder, hakket
  • 1 banan, opdelt i længden til at dekorere brødet med
  • Servering
  • Philadelphia Original

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 175 grader.
  • Smør bageformen eller beklæd den med bagepapir.
  • Bland mel, bagepulver, salt, vaniljesukker og kanel i en skål.
  • Pisk smør og farin sukker til en blød og cremet masse. Mens du pisker, tilsæt et æg ad gangen og fortsæt med at piske. Pisk Philadelphia og mosede bananer i, indtil du har en jævn dej.
  • Bland forsigtigt de tørre ingredienser i dejen. Tilføj de hakkede nødder. Hæld dejen i formen og læg en banen, som er skåret på langs, på toppen af kagen. Drys lidt farin på toppen og bag nederst i ovnen i ca 90 minutter, eller indtil kagen er gennembagt.
  • Server bananbrødet med et lag cremet Philadelphia.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1400,8 kj
kcal 334,5 kcal
Fedt 17,0 g
Kulhydrater 38,0 g
Protein 6,2 g
Fibre 2,3 g