Blomkålsrisotto med Philadelphia Trøffel
No Video
  • Forberedelse 15 '
  • Total tid 30 '
4

Ingredienser

  • Risotto
  • 1 skalotteløg, tynde skiver
  • 0.25 fennikel, tynde skiver
  • 3 spsk olivenolie
  • 1.5 dl hvidvin
  • 3 dl bouillon, hønse- eller grøntsags
  • 150 g Philadelphia Trøffel
  • 500 g blomkålsris
  • salt
  • sort peber
  • Valgfri topping/salat
  • tynde blade fra et blomkål
  • radiser, i tynde skiver
  • persille, kørvel, dild osv.
  • æblecidereddike
  • evt. brødcroutoner

Fremgangsmåde

  • Steg løgene & fennikel i olie, indtil de er bløde. Hæld vin og bouillon i og bring det hele i kog. Lad det simre i 5 minutter.
  • Pisk Philadelphia Trøffel i. Bring i kog under omrøring. Krydr med salt og peber.
  • Vend blomkålsrisen i og rør rundt indtil risottoen har en cremet konsistens. Smag til.
  • Server i dybe tallerkener. Top evt risottoen med en let salat lavet af blomkålsblade, radiser og urter, krydret med eddike og salt. Brødcroutoner kan give lidt ekstra sprødhed.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1258,5 kj
kcal 300,5 kcal
Fedt 23,2 g
Kulhydrater 8,0 g
Protein 6,5 g
Fibre 5,3 g