Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Cookiebrud
Forberedelse
 25 '
Total tid
 60 '
10
Ingredienser
Cookiebund:
250 g
smør
, rumtempereret
1.25 dl
sukker
1.25 dl
brun
farin
1 tsk
vaniljesukker
5 dl
hvedemel
0.25 tsk
salt
2.5 dl
70 % mørk
chokolade
, hakket
2 dl
kartoffelchips
1-2 dl små pretzels eller
saltstænger
færdig
karamelsauce
100 g
70 % mørk
chokolade
, smeltet
havsalt
Marchmallow topping:
225 g
Philadelphia Original
4.5 dl
Marsmallow Fluff
1 stk
vaniljesukker
mini marshmallows
Fremgangsmåde
Cookiebund:
Læg bagepapir I en form (30x40 cm). Rør
smør
,
sukker
og
vaniliesukker
til en luftig masse. Tilsæt mel og
salt
. Tilsæt dernæst den hakkede
chokolade
og
chips
.
Fordel massen i et jævnt tyndt lag i formen og tryk pretzels ned i dejen. Bag dejen ca 25 min i ovnen ved 175 grader. Lad den afkøle.
Hæld lidt
karamelsauce
og smeltet
chokolade
over kagebunden og drys med hav
salt
og lad det stivne.
Marshmallow-topping:
Pisk
Philadelphia
,
vaniliesukker
og
Marshmallow Fluff
sammen til den er luftig.
Skær kagebunden i stykker og fordel toppingen ovenpå. Pynt med
mini marshmallows
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
3132,7 kj
kcal
748,1 kcal
Fedt
39,5 g
Kulhydrater
90,1 g
Protein
24,1 g
Fibre
5,6 g
Måske kan du
også lide
New York Cheesecake
Tiramisu i glas
Solid morgenmad
Se alle opskrifter