Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Cremet pasta med cherrytomater
Forberedelse
 25 '
Total tid
 40 '
4
Ingredienser
400 g
tagliatelle
eller spaghetti
200 g
Philadelphia Light
2 spsk
basilikum
, hakket (valgfrit)
200 ml
letmælk
150 g
cherrytomater
delt i to
20 g
pinjekerner
, let ristet
basilikumblade
til pynt
Fremgangsmåde
Steg
tomaterne
i en varm ovn (grill) i ca. 15 minutter. Tag
tomaterne
ud, når de netop er blevet lidt bløde.
Læg
pastaen
i en stor gryde med kogende vand, og kog den som anvist på pakken.
Smelt
Philadelphia
og lidt af
mælken
i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt resten af
mælken
lidt efter lidt under omrøring, til blandingen er jævn.
Hæld vandet fra
pastaen
og vend forsigtigt
Philadelphia
-saucen og
basilikumbladene
i. Tilsæt
tomaterne
og
pinjekernerne
.
Pynt med
basilikumblade
og smag til.
Tips
Tip
Steg evt. et kyllingebryst eller andet kød som tilbehør til pastaen.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1959,8 kj
kcal
468,0 kcal
Fedt
9,0 g
Kulhydrater
78,0 g
Protein
18,0 g
Måske kan du
også lide
Philadelphia smøreost med vaniljesyltede havtorn
Risalamande Cheesecake
Oreo cheesecake
Se alle opskrifter