Cremet Risotto med Philadelphia Trøffel
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 30 '
4

Ingredienser

  • Risotto
  • 2 skalotteløg, hakkede
  • 4 spsk olivenolie
  • 5 dl risottoris, Arborio eller Carnaroli
  • 2 dl hvidvin
  • 2 l bouillon, hønse- eller grøntsags. Varm
  • 150 g Philadelphia Trøffel
  • salt
  • sort peber
  • Bønner
  • 2 dl blandede hvide bønner (f.eks. cannellini)
  • 1 bundt persille, bredladet
  • 1.5 fed hvidløg, finthakket
  • 1 citron, revet skal
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber

Fremgangsmåde

  • Risotto
    Varm olien i en gryde og steg løgene bløde i et par minutter under omrøring.
  • Vend risene i og steg i et minut, hæld vinen over og lad det koge ind.
  • Tilsæt 2-3 dl bouillon ad gangen og lad det koge ind i risen, fortsæt sådan i ca. 17-20 minutter.
  • Smag på risene. Hvis de ”al dente” vendes Philadelphia Trøffel i og der smages til med salt og peber.
  • Server i dybe tallerkener og top med bønneblandingen (se opskrift nedenfor).
  • Bønner
    Hæld vandet fra de kogte bønner og skyl med koldt vand og læg dem i en skål.
  • Bland hakket persille, finthakket hvidløg, revet citronskal og olivenolie i bønnerne. Krydr med salt og peber. Læg 1-2 skefulde bønner med urter ovenpå risotten.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3471,5 kj
kcal 829,0 kcal
Fedt 30,1 g
Kulhydrater 115,8 g
Protein 18,5 g
Fibre 7,4 g