Cremet trøffelpasta med friske champignon
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 15 '
4

Ingredienser

  • 2 stk. skalotteløg, finthakkede
  • 3 spsk olivenolie (eller hvidvin)
  • 1 dl vand
  • 150 g Philadelphia Trøffel
  • 350 g frisk pasta (f.eks. fettucine, pappardelle, tagliatelle)
  • 200 g grillet paprika (findes på glas), strimlet
  • 3 stk. champignon, skyllet og skåret i skiver
  • hakket purløg
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kog vand til pasta i en gryde med lidt salt.
  • Steg løgene i olie i en stegepande/gryde, indtil de er bløde.
  • Hæld 1 dl vand (eller hvidvin) over løgene. Tilsæt Philadelphia Trøffel og smag til med salt og peber.
  • Kog pastaen efter instruktionerne på pakken, hæld vandet fra.
  • Hæld pastaen i Philadelphia saucen og vend det sammen.
  • Serveres i dybe tallerkener og toppes med paprika og champignon.
  • Pynt med hakket purløg og sort peber.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2266,5 kj
kcal 541,3 kcal
Fedt 20,5 g
Kulhydrater 69,9 g
Protein 16,7 g
Fibre 4,2 g