No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 6 dl hvidvin
  • 6 dl fiskefond
  • 560 g Philadelphia Original
  • 5 stk bananskalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 5 kviste frisk timian
  • 5 spsk rapsolie

Fremgangsmåde

  • Finhak bananskalotteløg og hvidløg. Skyl og pluk bladene af timiankvistene.
  • Kom rapsolie i en gryde og sauter løg, hvidløg og timian (uden det tager farve).
  • Tilsæt hvidvin og kog ned til det næsten er forsvundet. Tilsæt fiskefond og lad den koge op.
  • Tilsæt Philadelphia Original og lad den smelte under omrøring. Smag til med salt og peber. Kan også tilsættes lidt citronsaft eller skal.
  • Saucen kan sigtes, men den kan sagtens serveres, som den er. Det kan også anbefales at køre den med stavblenderen. Derved opnås en skummende konsistens, som holder længe.

TipsTip

  • Saucen passer godt til stegt fisk som pighvar, rødspætte, torsk, sandart, laks etc. Kan serveres til dampet eller pocheret fisk. Passer også godt til kogt/dampet fjerkræ.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1716,9 kj
kcal 410,0 kcal
Fedt 29,6 g
Kulhydrater 7,8 g
Protein 10,4 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.