No Video
  • Forberedelse 120 '
  • Total tid 120 '
12

Ingredienser

  • 28 stk (2 pakker) Oreo Original, knuste
  • 100 g Philadelphia Original
  • 200 g Marabou Mælk- chokolade, smeltet
  • hvid glasur til øjnene og tænder
  • sugerør eller grillpinde

Fremgangsmåde

  • Knus 16 OREO i en skål. De resterende 12 stk. OREOs halveres forsigtigt til flager-musvinger. Bland Philadephia og de knuste OREOs. Form massen til 12 kugler.
  • Sæt pinden i kuglen og dyp dem i den smeltede chokolade. Put kuglerne i fryseren 10 min.
  • Dyp nu igen hver kugle i den smeltede chokolade og læg dem på bagepapiret. Sæt de halve OREOs på som vinger med den smeltede chokolade.
  • Dekorer dem med den smeltede chokolade og hvid glasur som vist på billedet. Sæt dem derefter i køleskabet til de er faste og opbevar dem her. Slip dem løs igen når solen er gået ned.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1239,5 kj
kcal 296,0 kcal
Fedt 16,3 g
Kulhydrater 34,4 g
Protein 3,2 g
Fibre 1,4 g