Flower power cheesecake
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 420 '
10

Ingredienser

  • 125 g Digestive kiks
  • 80 g smør, smeltet
  • 250 g jordbær
  • 3 stk husblasblade
  • 200 g Philadelphia Original
  • 2.5 dl yoghurt natural 3 %
  • 30 ml friskpresset appelsinsaft
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 0.75 dl flormelis
  • PYNT
  • spiselige blomster og jordbær

Fremgangsmåde

  • Læg bagepapir i en bageform ca 20 cm i diameter. Knus kiksene i en plasticpose. Bland de knuste kiks med det smeltede smør og tryk ned i formen og sæt formen køligt i ca 30 min. Tag halvdelen af jordbærene og læg dem på kiksebunden. Læg husblas i vand og lad det stå i ca 10 min, fjern vandet og læg husblas og 1/3 del af Philadelphia osten i en gryde.
  • Opvarm forsigtigt indtil husblas er helt opløst i osten og lad det køle godt af.
  • Pisk de andre 2/3-dele Philadelphia med youghurt, appelsinsaft, vaniljesukker og flormelis med et elektrisk piskeris. Rør den smeltede ost og husblas i. Hæld halvdelen af dejen i formen, tag de resterende jordbær og derefter den resterende ostemasse. Opbevares i køleskab i ca. 6 timer. Dekorer med jordbær og spiselige blomster ved servering.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 754,2 kj
kcal 180,1 kcal
Fedt 10,0 g
Kulhydrater 18,0 g
Protein 4,0 g