Frozen cheesecake med Oreo
No Video
  • Forberedelse 60 '
  • Total tid 60 '
10

Ingredienser

  • LIMEBLADSMARINEDE CITRUSFRUGTER: (VALGFRIT)
  • 0.5 dl råsukker
  • 0.5 dl vand
  • 1-2 limeblade
  • 2 appelsiner
  • 2 blodgrapefrugter
  • 2 citroner
  • 2 lime
  • BUND:
  • 50 g Marabou Premium 70 %, hakket
  • 0.5 dl piskefløde
  • 1 pakke Oreo Original, grofthakkede (154 g)
  • FYLD:
  • 3 æg
  • 1.5 dl sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 200 g Philadelphia Original
  • fintrevet skal og saft af 0.5-1 appelsin
  • 3 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  • MARINEREDE CITRUSFRUGTER: (VALGFRIT)
    Kog sukker og vand, sluk for varmen og læg limebladene i, afkøl. Skær citrusfrugerne i fileter og lad dem marinere i sukkerlagen i 1-2 timer.
  • BUND:
    Smelt chokolade og fløde i en kasserolle under omrøring. Tag kasserollen af varmen og vend de hakkede Oreos i.
  • Med en dejskraber smøres chokoladeblandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad blandingen køle helt ned og smuldr den i stykker med hænderne.
  • Sæt et stykke bagepapir fast i bunden af en springform. Læg et jævnt lag Oreo-smuldr i bunden af formen.
  • CHEESECAKE-FYLD:
    Knæk æggene og læg blommerne i en skål og hviderne i en anden.
  • Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til det er lyst og skummende.
  • Vend appelsinsaft og skal i blandingen efter smag.
  • Pisk fløden i en seperat skål og vend den ned i Philadelphia massen.
  • Pisk æggehviderne til en fast skum og vend dem forsigtigt ned i Philadelphia massen.
  • Hæld Philadelphia massen i springformen ovenpå Oreo-bunden. Dæk med film og frys.
  • Hæld vandet fra de marinerede citrusfrugter.
  • Tag cheesecaken ud kort før servering og pynt med de limebladsmarinerede citrusfrugter.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2439,7 kj
kcal 582,6 kcal
Fedt 29,0 g
Kulhydrater 72,3 g
Protein 5,5 g
Fibre 1,6 g