Hvid pizza med champignon og hvidløg
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 30 '
4

Ingredienser

  • HVIDLØGSSAUCE:
  • 3 fed hvidløg, hakkede
  • 2-3 dl hakket persille
  • 1.5 dl olivenolie
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • salt
  • peber
  • PIZZA:
  • 1 færdig pizzadej til 4 pizzaer (ca 400 g)
  • 200-300 g Philadelphia Original
  • evt 2-3 spsk vand
  • 7-8 stk champignon eller 2 portobello svampe, tyndt skåret
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 portion hvidløgsolie (se oven for)
  • flagesalt
  • peber

Fremgangsmåde

  • HVIDLØGSOLIE:

    Forbered hvidløgsolien ved at blende alle ingredienserne og smag til med salt og peber. Lad den stå indtil den skal bruges.
  • PIZZA:

    Rul pizzadejen ud efter vejledningen på emballagen og læg den på en bradepande. Smør Philadelphia på pizzabundene (rør evt Philadelphia op med 1-2 spsk vand så er den nemmere at fordele).
  • Steg champignon eller svampe i lidt olie og læg dem på pizzaerne.
  • Varm pizzaerne i ovnen efter vejledningen på emballagen (ca 220 °C i 20 min.) eller til de er gyldenbrune.
  • Tag de varme pizzaer ud og dryp hvidløgsolien over. Serveres mens de er varme.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3157,5 kj
kcal 754,0 kcal
Fedt 57,5 g
Kulhydrater 50,1 g
Protein 12,6 g
Fibre 3,9 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.