Pasta med røget laks og citron
No Video
  • Forberedelse 5 '
  • Total tid 20 '
4

Ingredienser

  • 250 g tagliatelle
  • 200 g Philadelphia Light
  • 2 spsk letmælk
  • 0.5 stk citron (det er kun saften, der skal bruges)
  • 125 g røget laks i tynde skiver
  • 200 g sukkerærter (kogte)
  • friskkværnet sort peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen som anvist på pakken.
  • Læg halvdelen af Philadelphia-osten i en gryde med mælk og citronsaft. Omrøres ved svag varme, til osten er smeltet.
  • Hæld vandet fra den færdigkogte pasta og tilsæt saucen. Bland sammen til Philadelphia-saucen er tyk og dækker pastaen.
  • Serveres sammen med den røgede laks, sukkerærterne og friskkværnet sort peber.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1419,5 kj
kcal 339,0 kcal
Fedt 11,0 g
Kulhydrater 40,0 g
Protein 22,0 g