Philadelphia smøreost med tomatpesto
No Video
  • Total tid 1 '
10

Ingredienser

  • 300 g Philadelphia Light
  • 100 g tomatpesto
  • salt og peber
  • Tomatpesto
  • 125 g soltørrede tomater
  • 75 g ristede pinjekerner
  • 2 fed hvidløg
  • 1.25 dl olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kør soltørrede tomater, ristede pinjekerner og hvidløg blenderen.
  • Tilsæt olivenolie. Smages til med salt og peber.
  • Bland Philadelphia Light med tomatpestoen.

TipsTip

  • Smøreosten passer godt til frokostbordet eller som tilbehør til tapas.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 288,9 kj
kcal 69,0 kcal
Fedt 5,0 g
Kulhydrater 1,3 g
Protein 4,4 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.