Philadelphia white pizza med røget laks, gedeost og pesto
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 20 '
4

Ingredienser

  • færdig pizzadej
  • 300 g Philadelphia Original
  • 100 g grønkål
  • 180 g gedeost eller blåskimmelost
  • 100 g valnødder el. andre nødder
  • 300 g røget laks
  • 2 spsk pesto

Fremgangsmåde

  • Indstil ovnen på højeste temperatur og sæt en bageplade ind.
  • Rul pizzadejen ud på en melet bordplade og læg den på bagepapir.
  • Smør et cremet lag Philadelphia på pizzabunden. Riv grønkålen i mindre stykker og fjern stilkene. Fordel kålen over pizzaen. Smuldr ost over og pynt med valnødder.
  • Flyt forsigtigt bagepapiret med pizzaen over på den varme bageplade. Bag midt i ovnen i ca. 7-10 minutter til pizzaen har fået en fin farve.
  • Tag pizzaen ud, skær laksen i skiver og anret den på pizzaen sammen med lidt pesto.

TipsTip

  • Hvis du ønsker en vegetarisk pizza kan du erstatte laksen med marinerede artiskokker eller soltørrede tomater.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3820,3 kj
kcal 912,3 kcal
Fedt 62,6 g
Kulhydrater 45,1 g
Protein 40,7 g
Fibre 4,9 g