Pitachips med aubergine dip
No Video
  • Forberedelse 45 '
  • Total tid 45 '
10

Ingredienser

  • 4 stk aubergine
  • 1.2 dl olivenolie
  • 2 stk hvidløg
  • 200 g Philadelphia Original
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk citronsaft
  • 3 g finthakket mynte
  • salt
  • peber
  • 4 stk pitabrød
  • havsalt

Fremgangsmåde

  • AUBERGINEDIP Del auberginerne på langs. Snit huller på ydersiden af auberginerne og tryk hvidløgsskiver ned i. Dryp herefter med olivenolie og steg i ovnen ved 200˚ i 30 minutter.
  • Lad auberginerne køle af. Udhul derefter skallen, og bland indholdet med Philadelphia, spidskommen og citron.
  • Vend mynte i, og smag til med salt og peber.
  • PITACHIPS Del pitabrødet i trekanter, og læg dem på en plade.
  • Pensl med olivenolie, strø lidt havsalt over, og rist i ovn ved 200° i ca. 5 minutter.

TipsTip

  • Du kan også anvende Philadelphia Light i denne opskrift.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1051,1 kj
kcal 251,0 kcal
Fedt 18,0 g
Kulhydrater 17,0 g
Protein 5,0 g