Spaghetti carbonara
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 25 '
6

Ingredienser

  • 600 g spaghetti
  • 6 skiver bacon
  • 180 g Philadelphia Light
  • 2 stk. æggeblommer
  • 3 stilke bredbladet persille (kan udelades)
  • 300 ml grønsagsbouillon
  • revet parmesanost til pynt
  • friskkværnet sort peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen som anvist på pakken.
  • Skær baconen i strimler, og steg den i en stor stegepande, mens Skær baconen i strimler, og steg den i en stor stegepande, mens pastaen koger. Tilsæt grøntsagsbouillonen, og lad det simre i nogen minutter, til væsken er halveret.
  • Pisk Philadelphia og æggeblommer sammen i en skål.
  • Hæld vandet fra pastaen, når den er kogt, og hæld pastaen tilbage i gryden.
  • Tilsæt baconen og Philadelphia­ og ægblandingen, og rør til alt er godt blandet.
  • Fordel retten på 6 tallerkener, og strø persille og parmesan over. Tilsæt friskkværnet peber efter smag.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2005,8 kj
kcal 479,0 kcal
Fedt 10,0 g
Kulhydrater 74,0 g
Protein 23,0 g