Vaniljesauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 5 dl fløde
  • 225 g Philadelphia Original
  • 3 stænger vanilje
  • 5 stk pasteuriserede æggeblommer
  • 7 spsk rørsukker

Fremgangsmåde

  • Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
  • Kom fløde og Philadelphia i en gryde og tilsæt vaniljekorn samt stangen. Varm op under omrøring.
  • Æggeblommer og rørsukker piskes sammen. Pisk den varme fløde-/Philadelphiamasse i. Pisk til cremet konsistens over svag varme (må ikke koge).

TipsTip

  • Saucen passer godt til frugtsalat, bagte blommer og chokoladekage. Kan serveres lun eller kold.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3023,5 kj
kcal 722,0 kcal
Fedt 63,8 g
Kulhydrater 24,6 g
Protein 10,6 g