Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Vegansk linsedahl
Forberedelse
 15 '
Total tid
 35 '
4
Ingredienser
1 stk
løg
1 fed
hvidløg
1 stk
peberfrugter
, rød
3 cm
ingefær
1.5 spsk
kokosolie
250 g
røde
linser
2 tsk
garam masala
(krydderiblanding)
1 tsk
spidskommen
, stødt
0.5 tsk
koriander
, stødt
500 ml
grønsagsbouillon
1 dåse
hakkede
tomater
1 nip
salt
, chili flager
1 stk
snack
agurk
150 g
Philadelphia Plant Based
2 tsk
sesam
, sort
Fremgangsmåde
Skræl
løg
og
hvidløg
og hak fint. Vask
peberfrugterne
, halver dem og fjern kernen. Del derefter i små stykker. Riv
ingefæren
fint.
Varm
kokosolie
over medium temperatur i en gryde og svits
løg
,
hvidløg
,
ingefær
og
peberfrugt
. Tilsæt
linser
og
krydderier
og fyld op med vegetabilsk
bouillon
og
tomater
. Tilsæt en knivspids
salt
og
chili
og lad det simre i 15-20 minutter, indtil
linserne
er bløde. Rør rundt en gang i mellem.
Vask
agurken
og del i små terninger. Krydr linsedahlen efter smag og hæld i dybe tallerkener eller skåle. Tilsæt en stor klat
Philadelphia Plant Based
og server med
agurkterninger
og
sesam
.
Tips
Tip
Server med koriander, mynte eller persille.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1453,0 kj
kcal
347,0 kcal
Fedt
12,0 g
Kulhydrater
39,0 g
Protein
19,0 g
Måske kan du
også lide
Vegansk sandwich
Vegansk linsedahl
Cheesecake på 1 minut
Se alle opskrifter