Vegansk linsedahl
No Video
  • Forberedelse 15 '
  • Total tid 35 '
4

Ingredienser

  • 1 stk løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stk peberfrugter, rød
  • 3 cm ingefær
  • 1.5 spsk kokosolie
  • 250 g røde linser
  • 2 tsk garam masala (krydderiblanding)
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0.5 tsk koriander, stødt
  • 500 ml grønsagsbouillon
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 nip salt , chili flager
  • 1 stk snack agurk
  • 150 g Philadelphia Plant Based
  • 2 tsk sesam, sort

Fremgangsmåde

  • Skræl løg og hvidløg og hak fint. Vask peberfrugterne, halver dem og fjern kernen. Del derefter i små stykker. Riv ingefæren fint.
  • Varm kokosolie over medium temperatur i en gryde og svits løg, hvidløg, ingefær og peberfrugt. Tilsæt linser og krydderier og fyld op med vegetabilsk bouillon og tomater. Tilsæt en knivspids salt og chili og lad det simre i 15-20 minutter, indtil linserne er bløde. Rør rundt en gang i mellem.
  • Vask agurken og del i små terninger. Krydr linsedahlen efter smag og hæld i dybe tallerkener eller skåle. Tilsæt en stor klat Philadelphia Plant Based og server med agurkterninger og sesam.

TipsTip

  • Server med koriander, mynte eller persille.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1453,0 kj
kcal 347,0 kcal
Fedt 12,0 g
Kulhydrater 39,0 g
Protein 19,0 g