Vegansk salat bowl
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 20 '
2

Ingredienser

  • 225 g tomater
  • 1 stk snack agurk
  • 1 stk skalotteløg
  • 1 håndfuld feldsalat
  • 150 g ærter, frosne
  • 125 g couscous
  • 125 ml grønsagsbouillon
  • 300 g rødbeder, forkogte
  • 60 g Philadelphia Plant Based
  • 50 ml kokosvand
  • 0.5 bundt purløg
  • 1 nip salt & peber

Fremgangsmåde

  • Vask og tør grøntsagerne. Del tomater og agurk i små stykker. Skræl skalotteløget og skær i fine ringe. Skil feldsalaten ad.
  • Bring bouillonvand i kog i en gryde og tilsæt ærterne. Lad det koge i 1 min, tag af varmen og tilsæt en knivspids salt. Hæld couscousen i en skål, hæld det kogende vand over og lad trække i ca. 10 minutter.
  • I mellemtiden, skræl rødbederne og skær i små terninger. Bland Philadelphia med kokosvand og hak purløg.
  • Bland couscous med rødbeder, salt og peber og fyld i skåle med de øvrige ingredienser. Dryp Philadelphia-dressingen over retten og server med purløg, salt og peber.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1754,5 kj
kcal 419,0 kcal
Fedt 9,0 g
Kulhydrater 59,0 g
Protein 16,0 g