Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Vegansk salat bowl
Forberedelse
 20 '
Total tid
 20 '
2
Ingredienser
225 g
tomater
1 stk
snack
agurk
1 stk
skalotteløg
1 håndfuld
feldsalat
150 g
ærter
, frosne
125 g
couscous
125 ml
grønsagsbouillon
300 g
rødbeder
, forkogte
60 g
Philadelphia Plant Based
50 ml
kokosvand
0.5 bundt
purløg
1 nip
salt & peber
Fremgangsmåde
Vask og tør
grøntsagerne
. Del
tomater
og
agurk
i små stykker. Skræl
skalotteløget
og skær i fine ringe. Skil
feldsalaten
ad.
Bring
bouillonvand
i kog i en gryde og tilsæt
ærterne
. Lad det koge i 1 min, tag af varmen og tilsæt en knivspids
salt
. Hæld
couscousen
i en skål, hæld det kogende vand over og lad trække i ca. 10 minutter.
I mellemtiden, skræl
rødbederne
og skær i små terninger. Bland
Philadelphia
med
kokosvand
og hak
purløg
.
Bland
couscous
med
rødbeder
,
salt
og
peber
og fyld i skåle med de øvrige ingredienser. Dryp
Philadelphia
-dressingen over retten og server med
purløg
,
salt
og
peber
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1754,5 kj
kcal
419,0 kcal
Fedt
9,0 g
Kulhydrater
59,0 g
Protein
16,0 g
Måske kan du
også lide
Spøgelser
Flagermus
Cæsar-style
Se alle opskrifter