1872
Det hele startede, da William Lawrence opfandt den første cream cheese i New York. Hans mission var at bringe en friskere og bedre smagsoplevelse til ostemarkedet
1880
'Philadelphia' fik sit varemærkenavn. Det er opkaldt efter byen Philadelphia, som på det tidspunkt blev betragtet som værende hjemsted for fødevarer af højeste kvalitet
1903
The Phenix Cheese Company of New York købte Philadelphia varemærket
1920s
Oscar J. Links ansættes i firmaet, og hans passion for cream cheese sætter nye standarder for produktet i form af forlænget holdbarhed og forbedret frisked og smag som følge af en ny banebrydende aluminiumsfolieemballage
1930s
I 1928 fusionerer Kraft med Phenix Cheese Company og introducerer den første automatiserede emballeringsmaskine i 1935.
1960s
Det første mejeriprodukt med garanteret friskhed i 21 dage - Philadelphia - introduceres i Europa
1980s
Philadelphia kommer nu i forskellige smagsvarianter og med forskelligt fedtindhold. De lidt upraktiske foliepakker erstattes af en praktisk æske
2009
Nu får friskhed en helt ny form. Den ovale æske introduceres og bliver ikonisk for Philadelphia frem til disse dage
I dag
Philadelphia er stadig kendt for sin unikke friske og cremede smag. Europas # 1 cream cheese