No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 20 '
4

Ingredienser

  • 2 tsk olie
  • 1 stk. lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 450 g frosne ærter
  • 550 ml varm grøntsags-­ eller kyllingebouillon
  • 120 g Philadelphia Light
  • Frisk kværnet sort peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Hak løget og knus hvidløgsfeddet.
  • Varm olien i en mellemstor gryde, og steg løg og hvidløg i 1 minut til de er klare.
  • Tilsæt ærterne og bouillonen, og lad det småkoge i 5 minutter.
  • Tilsæt 100 g Philadelphia og peber, og tag gryden af varmen.
  • Brug en stavblender og lav en puré af blandingen, til den er jævn. Servér, mens det er varmt, og brug resten af Philadelphia-osten som topping.

TipsTip

  • Retten kan også serveres afkølet.
  • Prøv at tilsætte 1 spsk hakket mynte, før du laver puré med stavblenderen, og brug friske ærter, når det er sæson.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 628,3 kj
kcal 150,0 kcal
Fedt 7,0 g
Kulhydrater 14,0 g
Protein 9,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.