No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 5 tsk olie
  • 2.5 stk løg
  • 2.5 fed hvidløg
  • 1.125 kg. frosne ærter
  • 1.375 l grøntsags eller hønsefond
  • 300 g Philadelphia Light
  • Frisk kværnet sort peber

Fremgangsmåde

  • Løg og hvidløg hakkes, sauteres i olien uden at tage farve.
  • Tilsæt ærterne og fonden, lad det koge i 5-10 min.
  • Tilsæt 100 g Philadelphia light og peber. Tag gryden fra varmen.
  • Blend suppen med en stavblender eller kopblender til en jævn masse.
  • Brug resten af Philadelphiaen til topping inden servering. Suppen serveres varm.

TipsTip

  • Man kan evt tilsætte 1 spsk hakket mynte inden man blender suppen. Brug friske ærter når de er i sæson. Suppen kan også serveres kold.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 628,1 kj
kcal 150,0 kcal
Fedt 7,0 g
Kulhydrater 14,0 g
Protein 9,0 g