Appelsinsalat med røget ørred
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 10 '
2

Ingredienser

  • 1 stk røget ørredfilet (ca. 50-75 g)
  • 1 stk. appelsin
  • salatblade
  • 50 g Philadelphia Light
  • 1 spsk frisk dild
  • salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Del ørreden i store skiver.
  • Vask appelsinen med skal. Ca. ¼ af appelsinskallen rives og lægges til side.
  • Skræl appelsinen og del den i stykker. Gem et par både til appelsinjuice til dressingen.
  • Hak den friske dild fint. Bland Philadelphia, den revne appelsinskal, 1­2 spsk appelsinjuice, hakket dild og sort peber efter smag i en skål.
  • Læg salatblade på to tallerkener og læg ørredstykkerne, appelsinstykkerne og Philadelphia- og dilddressingen ovenpå.

TipsTip

  • Prøv rød grapefrugt i stedet for appelsin eller røget makrel i stedet for ørred.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 477,5 kj
kcal 114,0 kcal
Fedt 4,0 g
Kulhydrater 8,0 g
Protein 13,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.