Bechamelsauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 5 dl vand
  • 4 dl sødmælk
  • 400 g Philadelphia Original
  • 2 knsp. muskatnød

Fremgangsmåde

  • Hæld vand og sødmælk i en gryde og lad det koge under omrøring.
  • Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.
  • Hvis man ønsker en mere cremet sauce, kan man tilsætte æg samt revet ost. Her anbefales goudaost eller parmesanost. Saucen må efter tilsætning af æg ikke koge igen.
  • Der kan sagtens bruges en mere fedtfattig mælk, hvis det ønskes.

TipsTip

  • Saucen passer godt til lasagne.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1675,0 kj
kcal 400,0 kcal
Fedt 35,1 g
Kulhydrater 6,8 g
Protein 13,7 g