Opskriften er blevet tilføjet.

There is an issue while saving data.

Blåbærcheesecake
  • 30'Forberedelsestid
  • 270'Total tid
Udskriv

Instruktioner

1 Trin

Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter. Bund: Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt smørret i en kasserolle. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland smørret og kiksekrummerne godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.

2 Trin

Fyld: Læg gelatinebladene i koldt vand i ca. 10 minutter. Blend solbærsaften og 300 g af blåbærrene og kog det op. Tryk vandet ud af gelatinebladende og smelt det i den varme saft og lad det afkøle. Pisk Philadelphia i en skål sammen med vaniljesukker og rørsukker. Tilføj yderligere 50 g hele blåbær og den piskede fløde. Hæld blandingen på bunden, og lad den stå i køleskabet i mindst 4 timer.

3 Trin

Pynt: Fjern kanten af formen, når fyldet er stivnet, og læg kagen på et fad. Pynt med brombær, violer og resten af blåbærrene.

Ingredienser til 14

  • BUND:
  • 300 g Digestive kiks
  • 100 g smør
  • FYLD:
  • 600 g Philadelphia Classic
  • 6 stk. gelatineblade
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 400 g blåbær
  • 1 dl solbærsaft, fortyndet
  • 100 g rørsukker
  • 2.5 dl piskefløde
  • PYNT:
  • brombær, spiselige violer og blåbær.
Tilføj til indkøbsliste

Opskriften er tilføjet til din indkøbsliste.

Næringsoplysninger
Typiske værdier Per portion
Energi 1483,93 kj
kcal 354,36 kcal
Fedt 26,14 g
Kulhydrater 23,93 g
Protein 5,00 g

Tips