Champignonssauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 560 g champignon
  • 3 stk bananskalotteløg
  • 5 dl hønsefond
  • 225 g Philadelphia Original
  • 60 g smør

Fremgangsmåde

  • Rens champignonerne og skær dem i kvarte eller skiver. Finhak skalotteløg.
  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt champignon og løg. Steg godt igennem.
  • Tilsæt hønsefond og kog i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Smag til med salt og peber.
  • Brug evt. alle mulige slags svampe i stedet for champignon. Saucen kan sagtens tilsættes timian, persille og hvidløg efter ønske.

TipsTip

  • Saucen passer godt til kylling, kalkun, kalvekød eller svin.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1553,6 kj
kcal 371,0 kcal
Fedt 31,5 g
Kulhydrater 8,1 g
Protein 11,7 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.