Champignonssauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 560 g champignon
  • 3 stk bananskalotteløg
  • 5 dl hønsefond
  • 225 g Philadelphia Original
  • 60 g smør

Fremgangsmåde

  • Rens champignonerne og skær dem i kvarte eller skiver. Finhak skalotteløg.
  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt champignon og løg. Steg godt igennem.
  • Tilsæt hønsefond og kog i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Smag til med salt og peber.
  • Brug evt. alle mulige slags svampe i stedet for champignon. Saucen kan sagtens tilsættes timian, persille og hvidløg efter ønske.

TipsTip

  • Saucen passer godt til kylling, kalkun, kalvekød eller svin.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1553,6 kj
kcal 371,0 kcal
Fedt 31,5 g
Kulhydrater 8,1 g
Protein 11,7 g