Cheesecake med skovbær
No Video
  • Forberedelse 15 '
  • Total tid 60 '
8

Ingredienser

  • 200 g chokoladekiks
  • 80 g smør
  • 3 stk. gelatineblade
  • 2 dl piskefløde
  • 1 stk. vaniljestang
  • 250 g Philadelphia Original
  • 1.5 dl flormelis
  • 200 g hindbær
  • 0.25 dl flormelis
  • 0.5 stk. citron (saften af)

Fremgangsmåde

  • Blend kiksene i en køkkenmaskine. Smelt smøret, og bland det med kiksesmuldret.
  • Læg bagepapir i en rund form med en diameter på 16 cm. Hæld kiksesmuldret i, og jævn det ud med en ske. Stil det i køleskabet i ca. 15 minutter.
  • Læg gelatinebladene i blød i koldt vand i et par minutter. Bring forsigtigt 1 dl af fløden i kog i en kasserolle. Tag gelatinebladene op, kram vandet af dem, og læg dem ned i fløden. Rør rundt, indtil de er smeltet.
  • Skær et snit i vaniljestangen, og skrab frøene ud. Rør vaniljen sammen med Philadelphia Original og flormelis til en jævn creme.
  • Pisk den resterende fløde, og rør den sammen med Philadelphia-cremen og gelatinefløden. Hæld kiksesmuldret på.
  • Stil den til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.
  • Top derefter cheesecaken med en sammenpisket blanding af hindbær, flormelis og saften af den halve citron. Pynt gerne med friske bær.

TipsTip

  • Den her opskrift er en variant af cheesecake uden æg, der ikke bages i ovnen.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2173,4 kj
kcal 519,0 kcal
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.