Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Professional
Tilbage til opskrifter
Citron cheesecake i glas med blåbærtopping
Forberedelse
 15 '
Total tid
 15 '
10
Ingredienser
Blåbærtopping:
250 g
blåbær
1 dl
sukker
Citroncreme:
400 g
Philadelphia Original
0.5 dl
vand
150 g
lemoncurd
1
citron
, finrevet skall
1.5 dl
flormelis
Lemoncurd:
0.5 dl
citronsaft
(ca. 3-4 citroner)
75 g
sukker
1 1/2
æg
1 spsk
revet
citronskal
30 g
smør
Pynt til toppen:
150 g
Marabou mælkechokolade
, grovhakket
Fremgangsmåde
Blåbærtopping:
Bland blåbærrende med sukker og rør godt til alt er blandet sammen. Fjerne lidt af væsken og fyld bunden af glassene med bærmassen.
Citroncreme:
Pisk Philadelphia til en god masse og tilsæt og pisk det luftigt. Tilsæt derefter lemoncurd, citronskal og sukker i. Fordel cremen over bærmassen.
Lemoncurd:
Bland citron, sukker og æg i en lille gryde. Varm det op ved middelvarme under omrøring. Det må ikke koge! Når massen begynder at tykne lidt tilsættes smør og citronskal. Forsæt med at piske indtil det begynder at tykne - konsistensen skal være som en vaniljecreme. Hæld curd'en gennem en sigte og i et rengjort, skoldet glas. Opbevar på køl.
Pynt den med hakket Marabou Mælkechokolade.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1559,0 kj
kcal
372,3 kcal
Fedt
17,8 g
Kulhydrater
48,3 g
Protein
3,7 g
Fibre
1,8 g
Måske kan du
også lide
Philadelphia mango & hindbær cheesecake
Flagkage
Philadelphia smøreost med vaniljesyltede havtorn
Se alle opskrifter