Citron- og limecheesecake
No Video
  • Forberedelse 45 '
  • Total tid 285 '
16

Ingredienser

  • BUND:
  • 70 g kokosflager, små
  • 300 g Digestive kiks
  • 150 g smør
  • FYLD:
  • 600 g Philadelphia Classic
  • 6 stk. gelatineblade
  • 770 g (2 dåser) kondenseret mælk
  • 2.5 dl piskefløde
  • 3 stk. lime, skal og saft
  • 1 stk. citron, skal og saft
  • PYNT:
  • 1 stk. lime
  • 1 stk. citron
  • spiselige blomster

Fremgangsmåde

  • Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter.Bund: Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt smørret i en kasserolle. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland smørret, kiks og kokosflagerne­ godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.
  • Fyld: Læg gelatinebladene i koldt vand i ca. 10 minutter. Opvarm citron- og limesaften, Tryk vandet ud af gelatinebladende, og smelt det i den varme saften og lad det afkøle. Pisk Philadelphia i en skål, og rør den kondenserede mælk i. Kom derefter lime/citronsaften og skallen i, mens du rører godt. vend den piske fløde i. Hæld blandingen over bunden, og lad det afkøle i mindst 4 timer.
  • Pynt: Når fyldet er stivnet, tages kagen ud af formen og anbringes på et serveringsfad. Pynt med citron- og limeskiver samt spiselige blomster.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1953,3 kj
kcal 466,4 kcal
Fedt 31,6 g
Protein 8,1 g
heraf mættet fedt 38,2 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.