Cookiebrud med marshmallow & Philadelphia topping
No Video
  • Forberedelse 25 '
  • Total tid 60 '
10

Ingredienser

  • Cookiebund:
  • 250 g smør, rumtempereret
  • 1.25 dl sukker
  • 1.25 dl brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 5 dl hvedemel
  • 0.25 tsk salt
  • 2.5 dl 70 % mørk chokolade, hakket
  • 2 dl kartoffelchips
  • 1-2 dl små pretzels eller saltstænger
  • færdig karamelsauce
  • 100 g 70 % mørk chokolade, smeltet
  • havsalt
  • Marchmallow topping:
  • 225 g Philadelphia Original
  • 4.5 dl Marsmallow Fluff
  • 1 stk vaniljesukker
  • mini marshmallows

Fremgangsmåde

  • Cookiebund:

    Læg bagepapir I en form (30x40 cm). Rør smør, sukker og vaniliesukker til en luftig masse. Tilsæt mel og salt. Tilsæt dernæst den hakkede chokolade og chips.
  • Fordel massen i et jævnt tyndt lag i formen og tryk pretzels ned i dejen. Bag dejen ca 25 min i ovnen ved 175 grader. Lad den afkøle.
  • Hæld lidt karamelsauce og smeltet chokolade over kagebunden og drys med havsalt og lad det stivne.
  • Marshmallow-topping:

    Pisk Philadelphia, vaniliesukker og Marshmallow Fluff sammen til den er luftig.
  • Skær kagebunden i stykker og fordel toppingen ovenpå. Pynt med mini marshmallows.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3132,7 kj
kcal 748,1 kcal
Fedt 39,5 g
Kulhydrater 90,1 g
Protein 24,1 g
Fibre 5,6 g