Cookiebrud med marshmallow & Philadelphia topping
No Video
  • Forberedelse 25 '
  • Total tid 60 '
10

Ingredienser

  • Cookiebund:
  • 250 g smør, rumtempereret
  • 1.25 dl sukker
  • 1.25 dl brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 5 dl hvedemel
  • 0.25 tsk salt
  • 2.5 dl 70 % mørk chokolade, hakket
  • 2 dl kartoffelchips
  • 1-2 dl små pretzels eller saltstænger
  • færdig karamelsauce
  • 100 g 70 % mørk chokolade, smeltet
  • havsalt
  • Marchmallow topping:
  • 225 g Philadelphia Original
  • 4.5 dl Marsmallow Fluff
  • 1 stk vaniljesukker
  • mini marshmallows

Fremgangsmåde

  • Cookiebund:

    Læg bagepapir I en form (30x40 cm). Rør smør, sukker og vaniliesukker til en luftig masse. Tilsæt mel og salt. Tilsæt dernæst den hakkede chokolade og chips.
  • Fordel massen i et jævnt tyndt lag i formen og tryk pretzels ned i dejen. Bag dejen ca 25 min i ovnen ved 175 grader. Lad den afkøle.
  • Hæld lidt karamelsauce og smeltet chokolade over kagebunden og drys med havsalt og lad det stivne.
  • Marshmallow-topping:

    Pisk Philadelphia, vaniliesukker og Marshmallow Fluff sammen til den er luftig.
  • Skær kagebunden i stykker og fordel toppingen ovenpå. Pynt med mini marshmallows.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3132,7 kj
kcal 748,1 kcal
Fedt 39,5 g
Kulhydrater 90,1 g
Protein 24,1 g
Fibre 5,6 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.