Cremet pasta med cherrytomater og basilikum
No Video
  • Forberedelse 25 '
  • Total tid 40 '
4

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle eller spaghetti
  • 200 g Philadelphia Light
  • 2 spsk basilikum, hakket (valgfrit)
  • 200 ml letmælk
  • 150 g cherrytomater delt i to
  • 20 g pinjekerner, let ristet
  • basilikumblade til pynt

Fremgangsmåde

  • Steg tomaterne i en varm ovn (grill) i ca. 15 minutter. Tag tomaterne ud, når de netop er blevet lidt bløde.
  • Læg pastaen i en stor gryde med kogende vand, og kog den som anvist på pakken.
  • Smelt Philadelphia og lidt af mælken i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt resten af mælken lidt efter lidt under omrøring, til blandingen er jævn.
  • Hæld vandet fra pastaen og vend forsigtigt Philadelphia-saucen og basilikumbladene i. Tilsæt tomaterne og pinjekernerne.
  • Pynt med basilikumblade og smag til.

TipsTip

  • Steg evt. et kyllingebryst eller andet kød som tilbehør til pastaen.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1959,8 kj
kcal 468,0 kcal
Fedt 9,0 g
Kulhydrater 78,0 g
Protein 18,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.