Dijonsennepssauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 8 dl grønsagsbouillon
  • 225 g Philadelphia Original
  • 5 spsk dijonsennep
  • 625 g champignon
  • 5 fed hvidløg
  • 1 stk citron (saften)
  • 75 g smør
  • 50 g estragon (frisk)

Fremgangsmåde

  • Skær champignon i skiver. Finhak hvidløg.
  • Opvarm smørret i en gryde, tilsæt champignon og hvidløg og steg dem gyldenbrune. Tilsæt citronsaft og lad det koge 2-3 minutter.
  • Tilsæt grønsagsbouillon og lad det koge i ca. 5 minutter. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Tilsæt dijonsennep og smag til med salt og peber.
  • Inden servering tilsættes hakket, frisk estragon. Der kan også anvendes tørret estragon.

TipsTip

  • Saucen passer godt til stegt svinekød, oksekød, kalvekød, kanin, fjerkræ og fisk.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1402,8 kj
kcal 335,0 kcal
Fedt 28,3 g
Kulhydrater 58,5 g
Protein 10,7 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.