Dijonsennepssauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 8 dl grønsagsbouillon
  • 225 g Philadelphia Original
  • 5 spsk dijonsennep
  • 625 g champignon
  • 5 fed hvidløg
  • 1 stk citron (saften)
  • 75 g smør
  • 50 g estragon (frisk)

Fremgangsmåde

  • Skær champignon i skiver. Finhak hvidløg.
  • Opvarm smørret i en gryde, tilsæt champignon og hvidløg og steg dem gyldenbrune. Tilsæt citronsaft og lad det koge 2-3 minutter.
  • Tilsæt grønsagsbouillon og lad det koge i ca. 5 minutter. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Tilsæt dijonsennep og smag til med salt og peber.
  • Inden servering tilsættes hakket, frisk estragon. Der kan også anvendes tørret estragon.

TipsTip

  • Saucen passer godt til stegt svinekød, oksekød, kalvekød, kanin, fjerkræ og fisk.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1402,8 kj
kcal 335,0 kcal
Fedt 28,3 g
Kulhydrater 58,5 g
Protein 10,7 g