Eksotisk mango-kokosnødde-cheesecake
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 270 '
10

Ingredienser

  • 140 g søde kokosnøddekiksekrummer
  • 50 g usaltet smør, smeltet

  • 5 blade husblas
  • 100 ml kokosnøddemælk
  • 280 g Philadelphia Original
  • 90 g strøsukker
  • 275 ml piskefløde, pisket til tysk
  • fintrevet skal fra 1 lime
  • en halv mango, skåret i terninger

  • 50 ml mangopuré
  • nogle få mynteblade

Fremgangsmåde

  • Sådan laver du bunden: Kombiner kiksekrummerne og det smeltede smør, og pres blandingen ned i bunden af en 20 cm springform, og afkøl den, mens du tilbereder fyldet.
  • Sådan laver du fyldet: Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand, til den er blødgjort, og hæld så vandet fra. Opvarm i mellemtiden kokosnøddemælken, til den er varm. Tilsæt den blødgjorte husblas, og rør rundt, til den er smeltet. Bland Philadelphia og sukker sammen, til du har en glat blanding. Pisk husblas-kokosnøddemælken i Philadelphia-blandingen lidt efter lidt, og fold så flødeskummet og limeskallen i. Hæld blandingen over kiksebunden, og udjævn overfladen. Sættes i køleskabet i 4 timer, eller indtil den er stivnet.
  • Sådan dekorerer du cheesecaken: Lige inden servering dekoreres cheesecaken med mangotern, mangopuré og mynteblade.

TipsTip

  • En portion af denne opskrift bør anses som noget særligt - nydes bedst lejlighedsvis som del af en afbalanceret kost.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1356,8 kj
kcal 324,0 kcal
Fedt 25,3 g
Kulhydrater 20,9 g
Protein 3,4 g
heraf mættet fedt 16,3 g
Natrium 0,4 g
Fibre 1,1 g
heraf sukkerarter 16,8 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.