Opskriften er blevet tilføjet.

There is an issue while saving data.

Frisk, hvid sommer cheesecake
  • 30'Forberedelsestid
  • 270'Total tid
Udskriv

Instruktioner

1 Trin

Smelt smørret og finmal kiksene. Bland det hele sammen og tryk blandingen ud i springformens bund. Stil den koldt mens du laver resten af kagen.

2 Trin

Lad husblasbladene ligge i koldt vand i 10 min. Opvarm 0,5 dl vand i en lille gryde, klem vandet ud af husblassen, og lad dem smelte ud i vandet. Afkøles under omrøring. Bland Philadelphia, yoghurt, vaniljesukker og sukker. Rør, til det bliver en jævn blanding, og rør derefter husblassen ind i massen. Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt ind i osteblandingen. Hæld massen ud over kagebunden. Lad kagen stå i køleskabet i mindst 4 timer.

3 Trin

Når fyldet er stivnet, kan du tage kagen ud og sætte den på et serveringsfad. Pynt med blåbær, jordbær og hindbær.

Ingredienser til 14

  • BUND:
  • 300 g digestivekiks
  • 100 g smør
  • FYLD:
  • 800 g Philadelphia Original
  • 2.5 dl piskefløde
  • 250 g sukker
  • 100 g yoghurt naturel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 10 husblasblade
  • 0.5 dl vand
  • eventuelt saften fra 1 lime, hvis du ønsker en friskere smag
  • PYNT:
  • blåbær, jordbær og hindbær
  • springforme, ca. 24-26 cm i diameter
  • dæk bunden med bagepapir
Tilføj til indkøbsliste

Opskriften er tilføjet til din indkøbsliste.

Næringsoplysninger
Typiske værdier Per portion
Energi 1868,57 kj
kcal 446,21 kcal
Fedt 31,30 g
Kulhydrater 34,70 g
Protein 6,60 g

Tips