Frisk, hvid sommer cheesecake
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 270 '
14

Ingredienser

  • BUND:
  • 300 g digestivekiks
  • 100 g smør
  • FYLD:
  • 800 g Philadelphia Original
  • 2.5 dl piskefløde
  • 250 g sukker
  • 100 g yoghurt naturel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 10 husblasblade
  • 0.5 dl vand
  • eventuelt saften fra 1 lime , hvis du ønsker en friskere smag
  • PYNT:
  • blåbær, jordbær og hindbær
  • springforme , ca. 24-26 cm i diameter
  • dæk bunden med bagepapir

Fremgangsmåde

  • Smelt smørret og finmal kiksene. Bland det hele sammen og tryk blandingen ud i springformens bund. Stil den koldt mens du laver resten af kagen.
  • Lad husblasbladene ligge i koldt vand i 10 min. Opvarm 0,5 dl vand i en lille gryde, klem vandet ud af husblassen, og lad dem smelte ud i vandet. Afkøles under omrøring. Bland Philadelphia, yoghurt, vaniljesukker og sukker. Rør, til det bliver en jævn blanding, og rør derefter husblassen ind i massen. Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt ind i osteblandingen. Hæld massen ud over kagebunden. Lad kagen stå i køleskabet i mindst 4 timer.
  • Når fyldet er stivnet, kan du tage kagen ud og sætte den på et serveringsfad. Pynt med blåbær, jordbær og hindbær.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1868,6 kj
kcal 446,2 kcal
Fedt 31,3 g
Kulhydrater 34,7 g
Protein 6,6 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.