Frozen cheesecake i glas med appelsin og Oreo
No Video
  • Forberedelse 40 '
  • Total tid 220 '
10

Ingredienser

  • Bund og mellemlag:
  • 50 g 70 % mørk chokolade, hakket
  • 0.5 dl fløde
  • 1 pakke Oreo-kiks (154 g) grovhakket
  • Fyld:
  • 3 pasteuriseret æggeblommer
  • 3 pasteuriseret æggehvider
  • 1.5 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 200 g Philadelphia Original
  • 1 appelsin, finrevet skal og saft
  • 3 dl fløde
  • Pynt:
  • 10 stk Mini Oreo

Fremgangsmåde

  • Bund og mellemlag:

    Varm fløde og chokolade i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt de grovhakkede Oreos.
  • Fordel blandingen på bagepapir og lad massen afkøle.
  • Smuldr blandingen med hænderne og fordel Oreo blandingen i et jævnt lag i bunden af hver glas.
  • Fyld:

    Pisk æggeblommerne, sukker og vaniliesukker til en luftig masse. Derefter blander du Philadelphia, appelsinsaft og skal i mens du har røremaskinen på lav hastighed.
  • Pisk fløden separat og vend den forsigtigt i Philadelphia massen.
  • Pisk nu æggehviderne til en fast skul og vend det forsigtigt i samme masse.
  • Hæld blandingen i glassene af to omgange. Lav et lag i midten med Oreosmulderet (se billedet). Frys glassene i mindst 3 timer før servering. Tag glassene ud 10-20 min før servering og pynt dem med Mini Oreos.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1530,6 kj
kcal 365,5 kcal
Fedt 21,9 g
Kulhydrater 33,7 g
Protein 5,4 g
Fibre 1,7 g