Grøn tagliatelle med laks
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 25 '
2

Ingredienser

  • 250 g frisk grøn tagliatelle
  • 100 g Philadelphia Hvidløg & Urter 12 %
  • 125 g røget laks
  • 2 stk. salatløg
  • 0.5 spsk olivenolie
  • 4 spsk letmælk
  • 0.5 stk. citron (skal og saft af)
  • hakkede friske urter til garnering, f.eks. basilikum
  • friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen som angivet på emballagen.
  • Hak salatløgene, og skær laksen i strimler.
  • Varm en stegepande, og svits salatløgene forsigtigt i olie.
  • Rør Philadelphia-ost, mælk og citronsaft i. Lad det simre ved svag varme under omrøring, indtil Philadelphia-osten smelter, dog uden at koge.
  • Hæld vandet af pastaen, og bland den med Philadelphia-blandingen, rør grundigt rundt.
  • Afslut med at iblande laksen og garnere med friske urter, revet citronskal fra en grundigt skyllet citron, og krydr med lidt friskkværnet sort peber.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion