Gulerodskage
No Video
  • Forberedelse 45 '
  • Total tid 45 '
10

Ingredienser

  • GULERODSKAGE
  • 2 dl madolie
  • 5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk kanel
  • 3.5 dl sukker
  • 1 tsk salt
  • 1.25 dl mælk
  • 2 + 1 tsk vanillesukker
  • 4 stk æg
  • 5 dl revne gulerødder
  • 2.5 dl afdryp. ananasstykker
  • 2.5 dl valnødder
  • 150 g revet kokos
  • 1.5 dl rosiner
  • TOPPING
  • 300 g Philadelphia Original
  • 100 g smør, stuetempereret
  • 7.5 dl flormelis
  • 2 stk revne gulerødder
  • 1 stk skrællet citron

Fremgangsmåde

  • GULERODSKAGE
    Smør en bageform med olien.
  • Bland mel, bagepulver, bikarbonat, kanel, sukker og salt i en skål.
  • I en anden skål blandes resten af olien, mælk, vaniljesukker og æg.
  • Rør melblandingen i, og vend gulerødder, ananas, nødder, kokos og rosiner i.
  • Hæld op i forme, og bag ved 175 °C i ca. 20-30 min., afhængigt af størrelsen.
  • TOPPING
    Bland Philadelphia med smør. Tilsæt vanillesukker og florsukker, og pisk, til det er luftigt.
  • Bland den revne gulerod med citronskal og lidt florsukker.
  • Smør Philadelphia-blandingen på kagen, og pynt med de revne gulerødder.
  • Stil på køl indtil serveringen.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 4145,3 kj
kcal 989,9 kcal
Fedt 50,7 g
Kulhydrater 119,4 g
Protein 11,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.